ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εισαγωγή, Προώθηση, Διανομή Επώνυμων Ειδών Γραφής σε Ελλάδα και Κύπρο

Η CNP-Philippopoulos ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την εισαγωγή, προώθηση και διανομή επώνυμων ειδών γραφής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα είναι μία από τις πολύ λίγες εταιρίες στην αγορά με τόση μακρά παράδοση στο χώρο.

Η δεύτερης γενιάς διοίκηση, με διεθνή εργασιακή εμπειρία, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη στη χονδρική και Β2Β αγορά περιλαμβάνοντας στο χαρτοφυλάκιο διάθεσης επώνυμους οίκους όπως της Lamy, Sailor, Platinum, Aurora, Visconti, Parker, Schneider, Pigra, Prodir και Diamine Inks.

Ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται πολυκαταστήματα, βιβλιοχαρτοπωλεία, καταστήματα ειδών δώρου, εμπορικές αλυσίδες και επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, κορυφαίες επιχειρήσεις στο τραπεζικό, τηλεπικοινωνιακό, φαρμακευτικό, τουριστικό και άλλους κλάδους εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η εξειδικευμένη γνώση, η ευέλικτη εξυπηρέτηση, η άριστη πελατειακή υποστήριξη και η ενίσχυση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου έχουν εξασφαλίσει στη CNP μία σταθερή και συνεχώς ανοδική πορεία. Προσφάτως, η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητα της στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το πρώτο Lamy Online store.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Δείτε τα Brands

Αν είστε πελάτης χονδρικής επιλέξτε το brand που σας ενδιαφέρει και τα μοντέλα που ταιριάζουν με το πελατολόγιο σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΩΡΟ - B2B

Δείτε τις επιλογές

Σας το παρέχουμε τη δυνατότητα να προβληθείτε και να συνδέσετε όνομα σας με τα πιο ποιοτικά και αναγνωρίσιμα στυλό στην αγορά του προωθητικού δώρου διεθνώς.

LAMY ONLINE SHOP

Επίσκεψη στο Κατάστημα

Δείτε όλα τα καινούρια προϊόντα Lamy, στις καλύτερες τιμές. Πένες, στυλό διαρκείας, μηχανικά μολύβια, μελάνια και ανταλλακτικά.